Ponuda

 • Etno selo „Izlazak” osim udobnog smještaja, prijatne atmosfere, dobre domaće kuhinje, svojim gostima pruža i dodatne usluge kako bi njihov boravak učinili sadržajnijim i ljepšim.
  Prelijepi predjeli ovog dijela Pive su kao stvoreni za uživanje u šetnji, jahanju konja, vožnji bicikla i planinarenju.
  U sklopu etno sela uređeno je igralište za male sportove (fudbal i odbojka) kao i mini park sa igraonicom za djecu.
  Etno restoran „Koliba Izlazak” je restoran sagrađen od prirodnih materijala (kamen i drvo) smješten na samoj ivici kanjona u čijem sklopu su i tri kaskadno raspoređene terase sa kojih se pruža izuzetno lijep pogled na kanjon pivskog jezera. Restoran „Koliba Izlazak” nudi izuzetno dobru, bogatu kuhinju sa domaćim specijalitetima, kačamak, cicvara, priganice, jela ispod sača, jagnjetina na više načina, riba, pite, hljeb ispod sača, skorup, mliječni proizvodi i razne poslastice.

  Krstarenje Pivskim jezerom

  Mirnoću blistavo-plavog 42 km dugog bazena pitke vode, samo ponekad, remeti lupanje vesla, cvrkut ptica ili rika srndaća i srna. U dubokoj vodi se ogledaju stotine metara visoke litice, šume i zelene luke ravne kao tepsije. Onaj koji jednom prođe tuda jednako uživa u prostranstvu i širini jezera kao i u uzanim prolazima između greda, sve do samog kanjona rijeke Komarnice.

  Rafting na rijeci Tari

  Najatraktivniji dio kanjona „suze Evrope” od Brštanovice do Šćepan polja, dugačak oko 18 km sa 21 brzakom, divlji ali ipak pitom za dušu treba proći. Svi koji jednom osjete taj adrenalinski užitak, maksimalno atraktivan i bezbjedan, dolaze ponovo.

  Jeep foto safari

  Od etno sela “Izlazak”, preko nestvarnih predjela pivske Planine, pa kroz sela, visoravni, pored Prutaša, preko Sedla oko Durmitora, Male Crne Gore, kanjona Tare i Sušice, manastira Zagrađe, Plužina, Pivskog manastira pa kanjona Komarnice do Drobnjaka i Žabljaka i dalje kroz ljepotu…

  Etno turizam,etno selo i biciklizam

  Etno selo “Izlazak” se nalazi na izuzeztno atraktivnoj lokaciji za sve ljubitelje:hajkinga, bajkinga,mountebajkinga kao i za zaljubljenike u motociklizam.Jedna od četiri najatraktivnije biciklističke,jeep safari staze i staza za motoriste u Crnoj Gori prolazi upravo kroz naše selo i ucrtana je u turističke mape naše zemlje. Naše etno selo je dobitnik i “BED&BIKE” standarda za Crnu goru.

  Pecanje/ribolov

  Planine, doline,sela,kanjoni ,rijeke i jezera čine Pivu neodoljivom. Na prostoru Pive kao jedne od najljepših regija u ovom dijelu Evrope  rijeke Komarnica,Piva,Tara i Vrbnica Stabanjska  jezera, Trnovačko jezero, Škrčko i Pivsko jezero pružaju zaljubljenicima u ribolov nezaboravno uživanje .

  Kanjoning  Nevidio

  Nekada nedostupan i nevidljiv, jedan od najljepših i najizazovnijih kanjona u svijetu je upravo kanjon Nevidio . Zahvaljujući našim izuzetno  profesionalnim vodičima  prolazak kroz kanjon Nevidio je postao turistička atrakcija broj jedan za ljbitelje adrenalinskih izleta.

  Pješačke ture

  Od Izlazka  samom ivicom kanjona Pivskog jezera kroz prelijepe predjele sela Rudinice i  Seljane  dužine oko 12 km sa razlikom u nadmorskoj visini od 300 m prolazeći preko livada,kroz šumu i pored izvora čiste planinske vode staza vodi  na samu obalu Pivskog jezera do sela Kruševo  gdje se nalazi prelijepa plaža okružena  voćnjakom.

  Planinarenje

  Fantastični predjeli  netaknute prirode  pružaju izuzetne uslove za planinarenje Pivskom planinom, Durmitorom, Maglićem , Volujakom

   

  IZLETIŠTA

  Naziv …………………………………………………………………………Udaljenost od Etno sela “IZLAZAK”
  Pivski manastir ……………………………………………………………6 km
  Manastir Zagrađe ………………………………………………………47 km
  Manastir Ostrog ………………………………………………………..55 km
  Dola……………………………………………………………………………. 4 km
  Bajova omeđina…………………………………………………………. 3 km
  Most Đatlo…………………………………………………………………. 4 km
  Pećina Veleševa…………………………………………………………. 9 km
  Kula Lazara Sočice…………………………………………………….. 9 km
  HE Mratinje ……………………………………………………………….31 km
  Prutaš ……………………………………………………………………….43 km
  Durmitor …………………………………………………………………..52 km
  Mala Crna Gora …………………………………………………………48 km
  Kanjon tare(Brštenovica) ……………………………………………57 km
  Kanjon Sušice ……………………………………………………………43 km
  Kanjon Nevidio ………………………………………………………….24 km

  Pivski prsten 1
  (Rudinice-Bezuje-Dubljevići-Borkovići-Seljkovac-Boričje-Plužine-Pivski
  manastir-Dola-Rudinice) …………………………………………….57 km

  Pivski prsten 2
  (Rudinice-Bezuje-Dubrovsko-Duži-Kanjon Nevidio-Komarnica-Šavnik-
  Jasenovo polje-Javorak-Bajovo polje-Zaborje-Bukovac-Miljkovac-Rudinice) 75 km

  Durmitorski prsten oko………………………………………………. 200 km
  Stabanjska jezera…………………………………………………………. 42 km
  Trnovačko iezero…………………………………………………………. 65 km

 • restoran

   

  sm

  jezero

  krstarenje

  6 Tara-maj 2011

  prirodaa

  konji